Certyfikat Akredytacji Polskiego Centrum Akredytacji
Zakres Akredytacji Polskiego Centrum Akredytacji
Lista badań w zakresie elastycznym
Zatwierdzenie PPIS do wykonywania badań wody z kąpielisk i wody do spożycia
Pobieranie próbek wody do badań bakteriologicznych
Pobieranie próbek wody do badań chemicznych
Pobieranie próbek wody do badań bakteriologicznych i chemicznych
Pobieranie próbek wody do badań Legionelli
Pobieranie próbek wody do badań wody basenowej
Badania wody
Badania środowiska (ścieki, osady, odpady, gleby)
Badania żywności
Badania środowiska pracy/badania środowiska ogólnego
Badania środowiska pracy – podwykonawstwo
Wody mineralne, źródlane, stołowe
Testy migracji – Badania materiałów przeznaczonych do kontaktu z wodą
Kleszcze
Obrosty
Ogólne warunki sprzedaży
Woda do spożycia
Woda – ogólne
Środowisko – ścieki
Środowisko – ogólne
Żywność
Środowisko pracy
Legionella – niedostrzegany problem
Folder informacyjny Aquanet Laboratorium
Raport CSR za rok 2023
Raport CSR za rok 2021
Rozporządzenie Ministra Zdrowia w sprawie jakości wody przeznaczonej do spożycia przez ludzi (Dz.U. 2017, poz. 2294)
Dyrektywa Rady 98/83/WE z dnia 3 Listopada 1998r. w sprawie jakości wody do spożycia przez ludzi
Woda przeznaczona do spożycia przez ludzi – Kompendium GIS
Wytyczne WHO dotyczące wody do picia (ENG)
Rozporządzenie Ministra Zdrowia w sprawie wymagań jakim powinna odpowiadać woda na pływalniach (Dz.U. 2015, poz. 2016)
Rozporządzenie Ministra Gospodarki Morskiej i Żeglugi Śródlądowej z dnia 12.07.2019r. ws. substancji szczególnie szkodzliwych dla środowiska wodnego oraz warunków, jakie należy spełnić przy wprowadzaniu do wód lub do ziemi ścieków, a także przy odprowadzaniu wód opadowych lub roztopowych do wód lub do urządzeń wodnych (Dz.U. 2019, poz. 1311)
Rozporządzenie Ministra Środowiska z dnia 6.02.2015r. w sprawie komunalnych osadów ściekowych
Twardość wody w Poznaniu i okolicach
Aquanet S.A.
Stacje Sanitarno Epidemiologiczne
Państwowy Zakład Higieny – Atestacja materiałów do kontaktu z wodą
Brak produktów w koszyku.